Projekt és változásmenedzsment

A továbbképzés célja:

változásmenedzsment alapelveit, eszközeit, a projekt szakmai és pénzügyi irányítási problémáit, azok kezelési módját. Tájékozódjanak az EU-s pályázatok projektmenedzsmenttel szembeni elvárásairól, azok tartalmi követelményeiről. Útmutatást kapjanak a projekt megtervezéséhez, kidolgozásához, lebonyolításához. A résztvevők ismerjék meg, hogyan tudják beazonosítani a változás szereplőit, tanulják meg kezelni a változással kapcsolatos szervezeti konfliktusokat, ismerjék meg a változás szakaszait, a változtatási stratégiákat, és a hatékony team-munka módszereit, eszközeit. A résztvevők tanulják meg a projektmenedzsment módszerek alkalmazását, hogy a szervezet nagyobb sikerrel tudja megszervezni és lebonyolítani szakmai projektjeit, javuljon a szervezet innovációs képessége. A szerzett tudás alapján új – az intézményi innováció fenntartását támogató – vezetői attitűdök alakuljanak ki.

A továbbképzés rövid tartalma:

A továbbképzés során az alábbi témák kerülnek feldolgozásra: I. modul: - projekt makrokörnyezeti és helyi sajátosságok - strukturális alapok, EU-s projektmenedzsment ajánlások - projektszervezet sajátosságok - intézményi sajátosságok - változásmenedzsment - döntési folyamat sajátosságai II. modul: - projekt fogalma - projektmenedzsment története - projekt életfázisai - EU-s menedzsment követelmények - szervezeti struktúra - egyedi és ismétlődő folyamatok - projektelemzési módszerek és eszközök

Képzés kódja: ÁLT-PM-001

Továbbképzés óraszáma: 30 óra

Továbbképzés célcsoportja:

Időpontok: nincs időpont megadva


Jelentkezem»

E-mail Megosztás

Ugrás a lap tetejére ▲

Stressz, stresszkezelés

A továbbképzés célja:

A blended learning továbbképzés során a stressz és kiégés elméletének rövid áttekintését követően a gyakorlatok során segítünk a továbbképzésen résztvevőknek tapasztalatokat szerezni a stressz helyzetek felismerésében és kezelésében. Fejlesztjük a résztvevők azon készségeit, amelyekkel kezelhetik, és később megelőzhetik a segítő-támogató szerepből eredő fokozott terhelés, stressz következtében keletkező kellemetlen panaszokat.

A továbbképzés rövid tartalma:

Ráirányítjuk a résztvevők figyelmét a munkakapcsolatok fontosságára, az egymás iránti odafigyelés jelentőségére. Megmutatjuk, hogy mennyire fontos a harmónia élménye, amelynek elérése mindenki számára lehetséges. A résztvevőket megismertetjük az autogén tréninggel, mint relaxációs módszerrel, amelynek segítségével képessé vállnak a testük természetes, öngyógyító mechanizmusait erősíteni.

Képzés kódja: ÁLT-STR-001

Továbbképzés óraszáma: 40 óra

Továbbképzés célcsoportja:

Időpontok: nincs időpont megadva


Jelentkezem»

E-mail Megosztás

Ugrás a lap tetejére ▲

Kommunikációs készségfejlesztés és konfliktuskezelés

A továbbképzés célja:

A résztvevők önismeretének, kommunikációs készségének és konfliktuskezelési képességének fejlesztésével a szervezeti hatékonyság növelése és a betegellátás színvonalának emelése.

A továbbképzés rövid tartalma:

A blended learning képzés során a résztvevők felidézik és új tartalommal töltik meg a a kommunikációs szituációk elemzésében felhasználható személyiségtipológiákat, a kommunikáció alapfogalmait, a konfliktus elmélet és konfliktuskezelési stratégiák lényegét. Megismerkednek a modern kommunikációs eszközök (pl. intranet, internet, közösségi oldalak) gyakorlati jelentőségével. Fejlesztik a kommunikációs stílusukat, és a szakterületre jellemző speciális kommunikációs szituációk kezelését (beteg-egészségügyi dolgozó, szakdolgozó-orvos, egészségügyi dolgozó-intézmény menedzsment, egészségügyi dolgozó-hozzátartozó).

Képzés kódja: ÁLT-KOM-001

Továbbképzés óraszáma: 40 óra

Továbbképzés célcsoportja:

Időpontok: nincs időpont megadva


Jelentkezem»

E-mail Megosztás

Ugrás a lap tetejére ▲

KapcsolatfelvételCaptcha

Küldés»

Térkép

© 2009 EDUWEB MULTIMÉDIA Zrt.
info@eduweb.hu

Minden jog fenntartva.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám:
01-0200-04
Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2646
Web: City Media Group